• Pick-up de la Artizanalia

Comenzile pot fi ridicate de la Pot fi ridicate si platite doar in NUMERAR de la sediul din Brașov,  str. Pavilioanele CFR, nr. 78, cu un telefon in prealabil, pentru ca predarea comenzii să fie rapidă.

Toate comenzile înregistrate de luni până vineri înainte de ora 13:00 sunt procesate și pregătite in aceeași zi. Comenzile înregistrate după ora 13:00 vor fi disponibile a doua zi, exceptând zilele de weekend. 

Odată ce comanda dumneavoastră este procesată și pregătită, veți fi anunțați prin email și apel telefonic sau mesaj.

  • Transport national prin firma de curierat Sameday

Comenzile sunt livrate de la Artizanalia din Brașov și ajung la destinație în decurs de 1-3 zile lucrătoare de la predarea pachetului către curier. 

Costul este 15 lei (tarifele includ TVA). 

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 150 la nivel național sau 100 lei pe raza orașului Brașov transportul este gratuit

Toate comenzile înregistrate de luni până vineri înainte de ora 13:00 sunt procesate și pregătite in aceeași zi, iar apoi predate curierului pentru livrare. Comenzile înregistrate după ora 13:00 ajung la destinație în interval de 1-3 zile lucrătoare, în funcție de volumul comenzilor înregistrate. 

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terț, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitați să ne contactați. 

Pentru orice întrebări sau detalii, vă stăm la dispoziție de luni până vineri la numărul de telefon 0720 551 230, în intervalul orar 09:00-17:00.