200g. / 1kg.
Solurile vulcanice din Nicaragua oferă condiții excelente pentru arborii de cafea. Așadar nu este de mirare, că recolta locală excelează printr-o ușoară notă fructată cu indicii evidente de ciocolată. Acestea apar în special la cafeaua din regiunea Nueva Segovia, și sunt completate de o adiere de caramel și nuci. Producția nu este una foarte mare, deoarece soiul Maragogype este unul mai puțin fertil, dar oferă iubitorilor de cafea un gust excelent și o aromă atractivă.
Cafeaua boabe Nicaragua SHB EP Maragogype face parte dintre cafelele cu aciditate moderată. În gust veți observa mai degrabă gustul de ciocolată neagră, caramel și alune decât gustul de fructe proaspete. Înainte să o gustați, vă va atrage prin parfumul său extrem de puternic. După prima înghițitură, puteți spune că aveți onoarea să consumați o cafea perfect echilibrată. Tocmai ați descoperit cafea gourmet pentru fiecare zi.